Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2007 14:59 - Три важни мача докрая на есенния дял в първенството - нека подкрепим момчетата!
Автор: lokosf Категория: Спорт   
Прочетен: 1234 Коментари: 1 Гласове:
0



Три много важни мача остават на Локо докрая на есенната част от първенството. Това са двете последователни домакинства на Левски и Славия и гостуването на Берое.
По традиция последните години играем много трудно срещу Левски и мачовете ни с тях, сякаш винаги са предрешени. Този сезон Локо се представя по-убедително в първенството от сините, а се афишират и желания за спечелване на Купата на България от страна на червено-черните футболисти, което ни кара да се надяваме, че поне тази година ще постигнем нещо повече от почетни попадения срещу Левски. Момчетата на Стефан Грозданов имат възможност да докажат, че играят достатъчно качествен футбол, за да победят тима от Герена и че победите им досега не са просто случайност, а плод на услилята и постоянството на целия отбор. Един от лидерите на Локомотив - Марчо Дафчев вече заяви, че целта на червено-черните е да постигнат по-добро класиране и от миналата година. Ето защо на 24-ти ноември мачът с Левски е идеална възможност Локо да затвърди стабилното си представяне този сезон и да докаже, че има сили и за нещо повече от бронзовите медали...
Зарядът за другото важно домакинство срещу Славия на 2 декември е огромен, като се има предвид старата вражда между феновете на двата отбора. Изобретателните ултраси на Локо подготвят поредната закачка към белите фенове. Очаква се мачът със Славия да бъде труден, тъй като този сезон славистите също се представят доста убедително и вече са на само 4 точки от нас. Все пак едва ли има фен на Локо, който очаква друго освен победа срещу "белия балет", така че нека всички подкрепим нашите любимци в този мач и дано станем свидетели на поредните три точки срещу тима от Овча купел в Надежда...
Последния кръг на 9 декември Локо гостува на Берое. Също важен мач. Берое в момента е в криза, но не трябва да има подценяване, а трябва да има максимална мобилизация. Пътуването до Стара загора предполага една интересна и вълнуваща екскурзия, последната за този сезон, която трябва да бъде уважена и почетена подобаващо.

Нека подкрепим с пълни сили нашите любимци в тези оставащи три мача от първенството и в 1/8-финалната среща от Турнира за Купата на България, която ще се проведе след края на есенния дял на шампионата. Четири много важни мача и за футболистите и за нас-феновете.

ЛОКО НАПРЕД, НИЕ СМЕ С ТЕБ!


Тагове:   Момчетата,   нека,   мача,


Гласувай:
0



1. varg1 - успех
23.11.2007 20:57
момчета
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lokosf
Категория: Спорт
Прочетен: 47190
Постинги: 19
Коментари: 10
Гласове: 389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930